Gevelreiniging Gelderland en Achterhoek2018-11-13T13:34:20+01:00

Gevelreiniging Gelderland en Achterhoek

Uw gevel krijgt het zwaar te verduren door de veranderende weersomstandigheden en natuurlijk door het ouder worden van uw woning. Gevelreiniging door Harmsen in Gelderland (Achterhoek) kan dan een uitkomst voor u zijn. Harmsen is de specialist in Gevelreiniging in Gelderland en de Achterhoek.

Omdat gevels en voegen het zwaar te voorduren hebben gaat men steeds meer inzien dat het behoud van een gevel van belang is. Gevelreiniging wordt dan ook steeds vaker uitgevoerd. Er zijn uiteraard verschillende redenen om te kiezen voor gevelreiniging, bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti maar ook het milieu en de zure regen zorgen voor een minder mooi aanzicht van uw gevel.
 gevelreiniging 1 Gevelreiniging tijdens

Verschillende manieren van gevelreiniging

Wij beschikken over een grote mate van vakkundigheid als het gaat over gevelreiniging van uw woning of bedrijfspand. Er zijn verschillende manieren om uw gevel te reinigen, wij informeren u graag. Normaliter werken wij met Stoomcleaning onder gepaste druk of met Neveljet Stralen, deze methode is het meest effectief en bijkomend ook geheel milieuvriendelijk. Wilt u meer informatie over onze methode van reinigen, bekijk deze dan hier.
Daarnaast is Harmsen Voegwerken erg flexibel en zorgen wij ervoor dat uw gevel een compleet nieuw aanzicht zal krijgen. Alles onder minimaal 10 jaren schriftelijke garantie. Wij hanteren 1 aanspreekpunt waardoor het voor u duidelijk en inzichtelijk is wat en wanneer er bepaalde zaken gaan gebeuren. Mochten wij bijvoorbeeld andere zaken tegenkomen zoals voegen die gerepareerd moeten worden voor het behoud van uw gevel, dan zullen wij dit kenbaar maken en eventueel ook verhelpen. Dit alles vanzelfsprekend in een vooraf gevoerd duidelijk en helder overleg!
gevelreinigingolst gevelreinigingolsttijdens

Waarom uw gevelreiniging bij Harmsen Voegwerken?

Wij hebben vakmannen welke gespecialiseerd zijn in het reinigen van uw gevel. Het niveau van de vakmannen van Harmsen wordt duidelijk in het eerste vrijblijvende gesprek dat wij graag met u hebben maar natuurlijk ook nadat de gevel opnieuw zal worden opgeleverd. Goed om te weten is dat wij altijd netjes werken en ervoor zorgen dat wij de werkplek volledig opgeruimd en schoon achterlaten. Mocht u geïnteresseerd zijn in Gevelreiniging Gelderland en Achterhoek of graag eens vrijblijvend contact willen hebben over het reinigen van uw gevel, neem dan contact met ons via het formulier.
Straalwerk - stralen straalunit
Wellicht ook interessant:

Vrijblijvend een afspraak maken om uw gevel project te bespreken?

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Werkzaamheden *

  Gratis offerte ontvangen voor gevelreiniging in Gelderland/Achterhoek?

   Naam (noodzakelijk)

   E-mail (noodzakelijk)

   Plaatsnaam

   Telefoonnummer

   Vragen, opmerkingen

   Contact moment