Gevel Renovatie Gelderland2018-11-13T13:34:23+01:00

Uw gevel toe aan renovatie? Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek is de specialist op het gebied van Gevelrenovatie in Gelderland.

Wij beschikken over een grote mate van vakkundigheid als het gaat over het renoveren van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast is Harmsen Voegwerken erg flexibel en zorgen wij ervoor dat uw woning en gevel een compleet nieuw aanzicht zal krijgen. Wij hanteren 1 aanspreekpunt zodat het duidelijk voor u is bij wie u terecht kunt. Mocht u een specifiek gevelprobleem hebben, neem dan contact met ons op en wij zullen uw vraag beantwoorden.

Waarom uw gevel renoveren bij Harmsen Voegwerken?

Het niveau van de vakmannen van Harmsen wordt duidelijk na de oplevering van uw gevel en zeer zeker ook tijdens de gevelrenovatie zal met een meer dan vakkundig oog uw pand onder handen worden genomen. Bestaande voegwerken van uw gevel worden uitgehakt met pneumatische hakhamers en afhankelijk van de bestaande voegen wordt een eventuele inzet van “voorslijpen” al dan niet bepaald. Vervolgens zullen wij uw gevel compleet renoveren door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen bij het herstellen van uw gevel zodat deze een nieuw aanzicht zal krijgen waarmee u een meer dan duurzame investering heeft gedaan. Verder is het goed om te weten dat Harmsen Voegwerken netjes werkt en een schone ruimte achterlaat, dag na dag.

Een meer dan nette en scherpe prijs voor een hoogwaardig stukje vakmanschap en dat alles onder schriftelijke garantie te beginnen vanaf 15 jaren..!

Mocht u geïnteresseerd zijn in Gevel renovatie Gelderland en graag eens vrijblijvend contact willen hebben over het renoveren van uw gevel, neem dan contact met ons via het formulier.

Zie hieronder een voorbeeld van het renoveren van uw gevel voor en na behandeling.

Voor gevelrenovatie:

Ons huis voor renovatie

Na gevelrenovatie:

Ons huis na renovatie

Detail in verschil Gevelrenovatie

Ons Huis verschil detail

Offerte ontvangen voor gevelrenovatie?

  Naam (noodzakelijk)

  E-mail (noodzakelijk)

  Plaatsnaam

  Telefoonnummer

  Vragen, opmerkingen

  Contact moment