Subsidieregelingen2018-11-13T13:34:25+01:00

Subsidieregelingen, hoe zit het precies?

Subsidie woningisolatie

Met subsidie wordt isoleren voor u een stuk aantrekkelijker. Daarom zijn en worden er regelmatig regelingen en subsidiepotten opgericht. Vraag bij uw gemeente naar de mogelijkheden en voorwaarden Indien u hierin advies of assistentie wenst dan zullen wij u ten alle tijden bijstaan hierin.

Gevelisolatie en Vloerisolatie besparen bijzonder veel energie

Natuurlijk doet dat het klimaat een plezier, maar een even zo grote positieve bijkomstigheid is dat het het woon-comfort in huis verbetert en het uw energierekening verlaagd. Veel van die energiebesparende maatregelen vereisen wel een investering; subsidies en andere regelingen kunnen u helpen. Milieu Centraal heeft berekend dat de bestaande btw-korting de Na-Isolatie van een eengezinswoning via vloer, dak-, spouwmuur- en glasisolatie 1300 euro goedkoper maakt (prijspeil 2013/2014). Voor het aandeel van de Spouw en vloer kan en wil Harmsen Bv uit Gelderland graag haar steentje bijdragen.

 

Spouwmuurisolatie subsidie

In het kort

De btw-verlaging voor isolatiewerkzaamheden is nog van kracht. Er zijn ook subsidiepotjes op lokaal niveau (gemeente, provincie). Wellicht komt u daarvoor nog in aanmerking.Kijk voor een overzicht op www.energiesubsidiewijzer.nl. Sinds juli 2014 is er landelijke subsidie voor het energiezuiniger maken van huurwoningen.

Langlopend lagere btw bij uitbesteding isolatie

Meer met minder energie HarmsenVoor isolatieglas, vloer-, bodem-, dak- en gevelisolatie is de btw op arbeidsloon verlaagd van 21 procent naar 6 procent. Dit is een langlopende regeling. Voorwaarde is dat de werkzaamheden worden verricht op het moment dat de woning ouder is dan 2 jaar na de eerste ingebruikneming. Daarnaast moet de warmteweerstand van dak, gevel of vloer na isolatie (de Rc) minimaal het zogeheten rechtens verkregen niveau halen, met een minimum van 1,3 m2K/W, zoals het Bouwbesluit voorschrijft. De EPS Parels alwaar Harmsen mee isoleert voldoen ruim voldoende aan deze voorwaarden. Hiervoor verwijzen wij u naar de specificaties hiervan Renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar valt tot 1 juli 2015 onder het lage btw-tarief van 6 procent. Het gaat hierbij om arbeidsloon en niet om materiaalkosten.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Deze Isolatie methode is meer dan perfect te combineren met een Voegwerk renovatie of een Gevelreiniging, alles onder 1 dak biedt u een meer dan concurrerende prijs. Harmsen is uw na isolatie partner in Gelderland, Twente en daarbuiten.

Gratis offerte ontvangen?

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Werkzaamheden *

  Besparing_Isolatie

  Vrijblijvende offerte ontvangen voor spouwmuurisolatie?

   Naam (noodzakelijk)

   E-mail (noodzakelijk)

   Plaatsnaam

   Telefoonnummer

   Vragen, opmerkingen

   Contact moment