Gevelrenovatie & Restauratie2018-11-13T13:34:39+01:00

Gevelrenovatie & Gevelrestauratie

Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek BV is gespecialiseerd in deze bijzonder specialistische tak van gevelrenovatie.

Het niveau van de vakmannen van Harmsen wordt duidelijk na de oplevering en zeer zeker ook tijdens de gevelrenovatie zal met een meer dan vakkundig oog uw pand onder handen worden genomen. Voegwerken worden uitgehakt met pneumatische hakhamers en afhankelijk van de bestaande voegen wordt een eventuele inzet van “voorslijpen” al dan niet bepaald.

Oude Voegwerken zullen worden uitgehakt tot op de gezonde en schone metselspecie. Dit verwijderen is een zeer essentieel onderdeel van het gehele gevelrenovatie project daar dit dient te geschieden zonder schades aan te brengen bij de bestaande gevelstenen. Door de inzet van hoogwaardige gereedschappen mag Harmsen zich op dit gebied zeker specialist in gevelrenovatie noemen.

Bekijk onderstaande video over het verwijderen van oude voegwerken door middel van een pneumatische hamer.

Gratis offerte ontvangen?

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Werkzaamheden *

  Het afvoeren en bezemschoon opruimen van de werkvloer is vanzelfsprekend een dagelijks terugkerend ritueel om bewoners c.q opdrachtgevers een minimale overlast te bezorgen tijdens de gevelrestauratie.

  Na deze werkzaamheden te hebben voltooid zal de manier van reiniging worden ingezet die het beste bij uw te bewerken object past.

  Indien gewenst bestaat de mogelijkheid een proefvlak te plaatsen om de intensiteit van de reiniging duidelijk te kunnen inventariseren en ook om de hoogwaardigheid van ons produkt aan u als onze klant volledig en duidelijk visueel te maken. Zie het uitgebreide reinigingspakket van Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek BV onder hoofdstuk “Gevelreiniging

  Gevelrenovatie Project onderhanden 1(1)
  In Wijchen hebben we deze gevelrenovatie onder handen genomen.

  Vrijblijvende offerte ontvangen voor gevelrestauratie of renovatie?

   Naam (noodzakelijk)

   E-mail (noodzakelijk)

   Plaatsnaam

   Telefoonnummer

   Vragen, opmerkingen

   Contact moment