Gevelreiniging2018-11-13T13:34:36+01:00

Gevelreiniging

Door het weer en het ouder worden van uw woning of gebouw, hebben gevels en hun voegen veel te verduren in de loop der jaren. Gevelreiniging biedt een uitkomst.

De gebruikte natuurlijke materialen hebben de eigenschap om door weers- en milieu-invloeden te vervuilen, zodat uw huis of gebouw niet meer het aanzicht heeft wat in eerste instantie beoogd was. Omdat het aanzicht van de gevel altijd de eerste indruk van een gebouw bepaalt, Is het dus wenselijk om uw gevel grondig te laten reinigen.

gevelreiniging  Voegwerkrenovatie_Gevelreiniging_en_Impregneren  

Hierbij 3 (gevel) reinigings voorbeelden

Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek B.V. beheerst alle gevel reiniging technieken, dus uw gevel wordt niet alleen grondig gereinigd, maar als dat nodig is kunnen wij ook uw voegen renoveren en uw gevel repareren. Hierbij moet u denken aan door regen zacht geworden voegen, het verwijderen van roest en het vervangen van kapotte stenen. Door onze jarenlange ervaring en onze veelzijdige contacten vinden wij gegarandeerd de bijpassende kleur stenen, zodat deze reparaties na het reinigen van gevels niet meer te ontdekken zijn.

Gratis offerte ontvangen?

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Werkzaamheden *

  gevelreinigingolst

  Een van onze warmwater units

  gevelreinigingolsttijdens

  En het resultaat

  Gevelreiniging door middel van Neveljet Stralen

  Deze methode is het meest effectief, echter ook het arbeid intensiefst. Het vroegere straalsysteem met droge korrels zorgden voor een grote impact op gevelstenen en soortgelijke te behandelen oppervlakken. Door het nieuw aangekochte Neveljet Wervel Systeem wordt een kleine hoeveelheid fijn Olivine zand meegezogen in het water en lucht mengsel en met gepaste druk tegen de gevel gespoten. De werkdruk varieert tussen de o,5 en 9 Bar, deze grote verschillende instelbaarheden zorgen voor een perfect controleerbaar eindresultaat en zal nimmer een schade ontstaan.

  Bekijk onderstaande video’s over de zogenaamde Neveljetstraal.

  Deze reinigingsmethode is zeer milieu vriendelijk daar er enkel met natuurproducten wordt gewerkt.
  Deze methode is inzetbaar bij intensievere Atmosferische vervuilingen, Verwijdering kalk en Stuclagen en het verwijderen van Verflagen of Graffity van uw ”Woon/Werkobject”

  Graag informeren wij u over deze hoogstaande gevelreinigingsmethode. 

  Gevelreiniging door middel van stoomtechniek:

  Een andere mogelijkheid om uw gevel te reinigen is door middel van de zogenaamde stoomtechniek. De gevel wordt dan door middel van hete stoom dusdanig gereinigd dat het vuil losgeweekt wordt en zich eenvoudig laat verwijderen. Uiteraard zorgen wij ook voor het opruimen van het vuil.

  Bekijk onderstaande video gevelreiniging door middel van stoomtechniek:

  Gevelreiniging stoomtechniek voor

  Voor gevelreiniging

  Gevelreiniging stoomtechniek na

  Na gevelreiniging

  Straalwerk - stralen

  Straalwerkzaamheden

  straalunit

  De straalmachine

  Vrijblijvende offerte ontvangen voor gevelreiniging?

   Naam (noodzakelijk)

   E-mail (noodzakelijk)

   Plaatsnaam

   Telefoonnummer

   Vragen, opmerkingen

   Contact moment