Spouwmuurisolatie

>Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie2021-02-15T11:06:28+01:00
Spouwmuurisolatie slider

Spouwmuur na-isolatie

 

Garanties_Harmsen_Voegwerken

 

Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek BV tracht u een zo compleet mogelijk Gevelrenovatie plan te bieden, het Na-Isoleren van de gevels is daarvan vanzelfsprekend een essentieel onderdeel. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden, de kosten, maar wellicht als belangrijkste de voordelen en de bijhorende subsidies. Hieronder leggen wij de verschillende aspecten van spouwmuurisolatie voor u uit.

Let op: per 1 januari is het verplicht een energielabel te hebben bij de verkoop of verhuur en oplevering van woningen. Klik hier om er meer over te lezen.

Gratis offerte ontvangen?

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Werkzaamheden *

  * Indien u 1 of meerdere foto's met een beknopte beschrijving mailt naar info@harmsenvoegwerken.nl leidt dit tot een scherpere en beter passende aanbieding.

  Spouwmuurisolatie met verlijmde EPS++ ISOParels.

  Zoals u wellicht bekend is, bestaan er diverse manieren om uw bestaande woning te Isoleren, wij hebben op basis van referenties, onderzoek, bezoek aan bouwbeurzen in zowel Nederland als Duitsland en natuurlijk onze eigen langdurige ervaring gekozen om te gaan Isoleren met verlijmde EPS++ ISOParels. Dit is het meest hoogwaardige product van Kingspan Unidek. De rendementen hiervan zijn bijzonder hoog, bijkomend is het product het meest duurzaamste van alle te verkrijgen Isolatie materialen.

  EPS Isoparels(2)

  epsprofs-logo-rgb

  Kingspan Unidek Logo Small

  ikobkb

   

   

  Indien u voornemens bent te willen gaan Isoleren dan zal Harmsen uw spouw beoordelen, dit zal geschieden d.m.v. het maken van kleine inspectie gaatjes waarna er met een endoscoop de spouw beoordeeld kan worden. Zaken als ‘Spouwbreedte’ en ‘schone spouw’ zijn hier een bijzonder belangrijke factor. Tevens is er bij Harmsen een opname met een warmte camera mogelijk welke u geheel inzichtelijk en duidelijk maakt waar de verliezen zich exact bevinden in uw gevel.

  Het Na-Isoleren van de spouwmuur biedt veel voordelen, Harmsen kan u deze na een korte Inspectie goed in kaart brengen. Denkt u hierbij aan een grote verhoging van het wooncomfort met verschillende aspecten als behagelijkheidsgevoel, koel in de zomer en lekker warm in de winter en vanzelfsprekend niet onbelangrijk een verlaging van uw stookkosten tot wel 35%..!

  Dit zogenaamde na-isoleren van spouwmuren bespaart u direct aan energiekosten. Klik hieronder op de banner voor de subsidie mogelijkheden.

  Spouwmuurisolatie subsidie

  Bij een gemiddelde eensgezinswoning met een HR combiketel wordt gemiddeld het volgende behaald:

  MaatregelEenmalige kosten (indicatie)Besparing per jaar (Euro’s)Besparing na 10 jaar (Euro’s)
  Spouwmuurisolatie € 2000,-€ 550,-€ 5500,-

   

  Het Isoleren is 1 van de meest rendabele en zichzelf terug verdienende werkzaamheden welke u mogelijk kunt uitvoeren aan uw woning, de terugverdien tijd ligt gegarandeerd tussen de 2,5 en 3,5 jaar. Omdat in het verleden er veel is geïsoleerd met slechte producten welke alles behalve duurzaam bleken is er de afgelopen 10 jaar erg veel onderzoek gedaan. De parels zijn en blijven door innovatieve verbeteringen het beste inzetbaar voor Na-isolatie. Er zitten gegarandeerd geen nadelen meer aan dit product, enkel voordelen. Toch hebben veel mensen twijfels over spouwmuurisolatie, deze hebben wij ontkracht in onderstaande pdf.

   

  Over ventilatieUbbink Ventilatie-koker

  Ventilatie openingen als roosters, open stootvoegen en soortgelijken in de te Isoleren gevels zullen na het Isoleren allen gedicht worden met een voegmortel. Dit afvoegen geschied in een goede bijpassende kleur, dit geld eveneens voor de boorpatronen welke gezet zijn om de spouwmuur te kunnen vullen met de verlijmde EPS++ ISOParels.

   

  Werking Ventilatie-kokerVoorgeschreven is volgens de Bouwbesluit richtlijnen 2014: indien uw woning een toegankelijke kruipruimte heeft, of er een op zichzelf dragende houten vloer aanwezig is dan is het bijzonder raadzaam deze te beluchten indien u Na-Isolatie in uw spouwmuur heeft laten uitvoeren. De verplichting op deze uitvoering is niet langer aanwezig, raadzaam zou het zeker wel zijn. Stilstaande lucht kan een onaangename geur veroorzaken in uw woning .Het beluchten heeft tevens en wellicht als belangrijkste voordeel het feit dat er nimmer vocht ophopingen kunnen plaats gaan vinden op plekken die niet, slecht of wellicht amper bereikbaar zijn.
  Rooster Exterieur Ventilatie-koker

   

  Tijdens de opname ter plaatse van de Na te Isoleren woning kan dit aspect worden opgenomen door de  medewerker van Harmsen uit Gelderland, indien benodigd bevonden kunnen er Ventilatie kokers worden geplaatst welke van buiten uit zorgen voor een gezonde en actieve luchtstroom welke zorgdraagt voor een voldoende aanwezige ventilatie werking. Deze werkzaamheden indien benodigd bevonden zullen op de dag van het Na-Isoleren worden meegenomen.

  Vind hier de ikobkb verklaring van het door ons gebruikte Na-isoleer product. Zo heeft u inzicht in de certificering toegepast op het door ons ingezette product.

  Bekijk de video hiernaast over het navullen van de spouwmuur met verlijmde antraciete EPS++ ISOParels.

  Vrijblijvende offerte ontvangen voor spouwmuurisolatie?

   Uw naam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Plaatsnaam

   Uw telefoonnummer

   Vragen, opmerkingen

   Contact moment