Voegwerk Renovatie Gelderland2018-11-13T13:34:18+01:00

Voegwerk renovatie is een van onze takken waarin wij gespecialiseerd zijn in Gelderland en omstreken. Naast voegwerk renovatie is ook gevelreiniging in Gelderland een van onze takken waarop wij ons op richten.

Waarom kiezen voor Harmsen Voegwerk Renovatie?

Niet alleen het niveau van onze vakmannen is bijzonder hoog en stellen wij hoge eisen aan onszelf, wij werken ook erg netjes en zullen ervoor zorgen dat het voegwerk na renovatie als nieuw zal lijken. Ons niveau zal u na oplevering van het gerenoveerde voegwerk duidelijk worden. Op onze gebruiksvriendelijke website  Harmsenvoegwerken.nl meerdere referenties  om dit voor u inzichtelijk te maken.
Wat is de werkwijze van Harmsen Voegwerk Renovatie?
Wij zullen uw huidige voegwerk met een vakkundig oog beoordelen en een inschatting maken van de kosten. Vervolgens zullen oude voegwerken met zorg worden uitgehakt met pneumatische hamers en afhankelijk van bestaande voegen zal er eerst worden voorgeslepen. Uw oude voegwerk zal worden weggehakt tot op de schone en gezonde laag metselspecie. Het verwijderen van deze oude laag voegwerk is erg belangrijk voor gedegen voegwerk renovatie. Hierdoor zal er geen schade aan uw bestaande gevelstenen ontstaan. Mocht er worden gekozen om een gedeelte van de gevelstenen te vervangen voor nieuwe dan is dat uiteraard ook geen probleem. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en kwalitatieve gereedschappen en mede hierdoor mogen wij ons de Voegwerk Renovatie specialist van Doetinchem en de Achterhoek noemen.
Bekijk onderstaande video over het verwijderen van oude voegwerken door middel van een pneumatische hamer:

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid een proefvlak te plaatsen om de intensiteit van de voegwerk renovatie duidelijk te kunnen inventariseren en ook om de hoogwaardigheid van ons product aan u als onze klant volledig en duidelijk visueel te maken.
Nadat uw voegwerk gerenoveerd is zorgen wij er uiteraard voor dat wij de werkplek weer netjes achterlaten. Het opruimen van de werkplek klinkt voor u net zo vanzelfsprekend als voor ons, wij zorgen er voor dat dit een dagelijks terugkerend ritueel is om bewoners of opdrachtgevers een minimale overlast te bezorgen tijdens de voegwerk renovatie. Tenslotte zullen wij samen met u bepalen of het object eventueel nog extra gereinigd moet worden.
En het volgende volgende voegwerk hebben gerenoveerd in een andere plaats in Gelderland:

Voegwerk renovatie Gelderland
Een meer dan nette en scherpe prijs voor een hoogwaardig stukje vakmanschap en dat alles onder schriftelijke garantie te beginnen vanaf 15 jaren..!

Gratis offerte ontvangen voor voegwerk renovatie?

  Naam (noodzakelijk)

  E-mail (noodzakelijk)

  Plaatsnaam

  Telefoonnummer

  Vragen, opmerkingen

  Contact moment